Etusivu » Yritysinfo
Yritysinfo

Mikä Monster?

Monster Oy on osa kansainvälistä Monsteria, maailman johtavaa työnhakupalvelua verkossa. Suomessa Monster (aiemmin Jobline.fi) on aloittanut vuonna 1998. Monsterin palvelu löytyy jo yli 60 maasta. Monsterin tehtävänä on tarjota kohtauspaikka työnantajille ja työnhakijoille.

Monsterin brändi on yksi maailman tunnetuimmista. Miljoonia ja taas miljoonia työnhakijoita ympäri maailmaa on vieraillut sivuillamme etsimässä uutta työpaikkaa. Jeff Taylorin vuonna 1994 perustamasta Monsterista on kehittynyt maailman johtava rekrytointipalvelu verkossa. Yli 50 maata kattavien sivujemme kautta muutamme ja kehitämme jatkuvasti tapaa hakea ja löytää työpaikkoja ja parhaita työnhakijoita.

Monster Oy:n pääomistaja on Alma Media Oyj. Toinen omistajistamme on Monster Worlwide Inc., jonka lippulaiva Monster on. Monster Worldwide Inc. on USA:n NASDAQ:ssa noteerattu pörssiyhtiö.

Työnhakija
Monsterissa voit käydä tutustumassa oman alasi työpaikkatarjontaan, lukea työpaikkailmoituksia, tilata sinua kiinnostavat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi, lähettää hakemuksia ja lukea mielenkiintoisia, kaikkiin työelämän vaihteleviin tilanteisiin liittyviä artikkeleita.

Työnantaja
Monster.fi on markkinoiden nopeimmin kasvava kansainvälinen, sähköinen rekrytointipalvelu, joka palvelee sinua rekrytointitarpeissasi niin Suomessa kuin muualla maailmassakin. Ainutlaatuinen palvelumme auttaa sinua saamaan yhteyden eri alojen hyvin koulutettuihin ammattilaisiin. Monsterin avulla voit järkeistää ja nopeuttaa yrityksesi rekrytointiprosessia ja säästää kustannuksissa.

Arvomme
Toimintaamme ohjaavat yhdessä määritellyt arvot, joihin jokainen työntekijämme on omassa toiminnassaan sitoutunut.

1. Yksi Monster
2. Aina ensin asiakas
3. Oikeudenmukainen toiminta
4. Jatkuva uudistuminen
5. Huippuluokan asiakaspalvelua joka päivä
6. Annamme hyvän kiertää
Ota meihin yhteyttä
Työnantaja: yritys@monster.fi tai 010 - 665 2180
Arkisin 8:30-16:30

Työnhakija: tyonhakija@monster.fi tai 010 665 2200
Arkisin 9:00 – 15:00

Käyntiosoitteet

Monster Helsinki: Alvar Aallon katu 3C, 00100 Helsinki
Monster Tampere: Itäinenkatu 11, 33100 Tampere
©2011 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään – USA:n patentti nro. 5 832 497 – NYSE: MWW - V: 2018.18.0.44-307