Etusivu » Työnhakijalle
Polkaise urasi lentoon Monsterin avulla

Oletko miettinyt työpaikan vaihtoa, tai jo aktiivisesti etsimässä uutta työpaikkaa? Mietitkö mitä kaikkea voisit tehdä nopeuttaaksesi työpaikan saantia? Tässä vinkkejä siihen kuinka hyödynnät Monsterin palvelut tehokkaasti.

Monster käyttäjätili
Työnhaku kannattaa aloittaa luomalla Monster käyttäjätili. Samalla luot itsellesi profiilin ja henkilökohtaisen Monster kotisivun. Profiilisi ei ole työnantajien nähtävissä, mutta se auttaa sinua työnhaussa. Profiilisi täyttöasteen mukaan sinulle tarjotaan palveluja tulemaan työnhakuasi. Käyttäjätili antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää useita eri palveluita, jotka saat käyttöön vain luomalla käyttäjätilin. Tässä muutama esimerkki:

Työpaikkavahti: tallenna työpaikkahakuhaku työpaikkavahdiksi Monster-kotisivullesi. Kun tallennat vahdin, näet hakutulokset avoimista työpaikoista heti kirjautuessasi Monsteriin. Voit myös tilata työpaikkavahdin tulokset suoraan sähköpostiisi.
Uratavoitteet: tallenna uratavoitteisiin se, millaista työpaikkaa, millaisessa yrityksessä, miltä alueelta jne. etsit ja saat vinkit vastaavista paikoista suoraan profiiliisi.
Tallennetut yritykset: oletko kiinnostunut työskentelemään jossain tietyssä yrityksessä? Tallennettuasi profiilisi uratavoitteisiisi sinua kiinnostavat yritykset, saat aina kotisivullesi listan yrityksen avoimista työpaikoista.

Avoimet työpaikat
Monsterin sivuille tulee päivittäin uusia avoimia työpaikkoja. Työpaikkoja voit hakea alueen, tehtäväkategorian, tehtävänimikkeen, toimialan, hakusanan jne. mukaan. Voit nyt myös selailla työpaikkoja. Työpaikat on ryhmitelty valmiiksi esim. tehtäväkategorian ja työkokemuksen mukaan. Selaamalla työpaikkoja varmistat, ettet ohita kiinnostavaa työpaikkaa, jota tarjoava yritys tai jonka tehtävänimike ei ehkä nousisi haussasi esiin.

CV
Hyvin täytetty CV on tärkeä osa työnhakua. Tallentamalla CV:si Monsteriin huolehdit siitä, että käytössäsi on ajantasainen CV paikassa, josta se on nopeasti saatavilla. Mikäli haluat voit tallentaa CV:si julkisena, jolloin se on työnantajien löydettävissä. Tämä on suositeltavaa, sillä tänäkin päivänä osa työpaikoista täytetään suoraan CV-tietokannastamme. Voit myös pitää CV:si yksityisenä, jolloin CV:si on vain omassa käytössäsi työpaikkojen hakemista varten.

Työhakemus
Hakiessasi työpaikkaa tarvitset CV:n lisäksi työhakemuksen, jossa kerrot enemmän itsestäsi ja sopivuudestasi juuri kyseiseen paikkaan. Voit tallentaa valmiiksi erilaisia työhakemuspohjia tai muokata käyttöösi Monsterin valmiita mallipohjia. Kun haet sivuillamme avoimena olevaan työpaikkaan Monsterin kautta, tallentuvat CV:si ja työhakemuksesi käyttäjätilillesi. Näin voit seurata hakujesi etenemistä ja mikä parasta näet käyttäjätililtäsi, mitä muita paikkoja kanssasi samaa paikkaa hakeneet ovat hakeneet. Näin voit saada lisää vinkkejä kiinnostavista työpaikoista.

Työelämäopas
Mikäli siitä kun viimeksi hait työpaikkaa on kulunut aikaa tai olet ensimmäistä kertaa työnhaussa, ota avuksesi työelämäoppaamme . Työelämäoppaasta löydät vinkkejä CV:n tai työhakemuksen tekoon, työhaastattelutilanteeseen, palkkaneuvotteluun jne. Työelämäoppaaseen on myös koottu runsaasti muuta työelämään liittyvää tietoa. Työelämäopasta päivitetään jatkuvasti ja voit etsiä sieltä kaipaamaasi tietoa hakusanalla hakemalla.
Monster.fi sivustolle pääset klikkaamalla tästä!
Seuraa Monsteria
Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme jossa viimeisimmät uutiset ja vinkit työnhausta ja työelämästä.

Voit tilata uutiskirjeen luomalla Monster käyttäjätilin.
Kysy työnhausta
Monsterin eJob Coach vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-15 osoitteessa tyonhakija@monster.fi tai 010 665 2200.

Kysy työnhausta tai pyydä arvio CV:stäsi.
©2011 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään – USA:n patentti nro. 5 832 497 – NYSE: MWW - V: 2018.18.0.44-305