Etusivu » Työnantajalle
Työnantajalle

Suomessa 1998 aloittaneen Monster.fi:n (aiemmin Jobline.fi) pääomistajia ovat Alma Media Oyj ja maailman suurin internetissä toimiva työnhakupalvelu Monster Inc. Tavoitamme työnhakijat kattavasti ympäri Suomea, mikä tekee sivuistamme nopean ja kustannustehokkaan kanavan työnhakijoiden tavoittamiseen.

Monster.fi tavoittaa työnhakijat ympäri Suomea!

Monster.fi:n sivuilta työpaikkoja etsii viikoittain keskimäärin 90 000 suomalaista työnhakijaa insinööristä perushoitajaan. Monsterin käyttäjät jakaantuvat tasaisesti eri tehtäväalueille esim. 13% on kiinnostunut myynnin tehtävistä, 10% IT-alan tehtävistä, 6% johtotehtävistä, 6% hallinto- ja toimistotehtävistä 5% tekniikan tehtävistä, 5% teollisuuden ja tuotannon tehtävistä, 4% sosiaali- ja terveysalan työpaikoista jne. (Lähde: Monster -kävijätutkimus 2010, Digium)

Työpaikkailmoitus useassa kanavassa

Monsterin tavoitteena on palvella sekä työnhakijoita että työnantajia kattavasti ja monipuolisesti. Siksi olemme rakentaneet kanavavalikoimaamme niin, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme sopivilla mediaratkaisuilla tavoittamalla sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat.

Työpaikkailmoituksemme nousevat ilman eri veloitusta mm. Tradenomiliiton, Ekonomiliiton, Jobstep.net -sivujen, Uuden Insinööriliiton jne. verkkosivuille. Lisäksi löydät työpaikkamme esim. Elisa.net sivuilta.

Pientä lisämaksua vastaan Monster.fi sivujen työpaikkailmoitusta voi tehostaa nostamalla sen tekstilinkkinä Iltalehti.fi, Kauppalehti.fi tai Aamulehti.fi sivuille tai rivi-ilmoituksena Lehtiyhtymän pääkaupunkiseudun lehtiin tai pomorekrytoinnin erikoismediaan, Kauppalehden Kulmahuoneeseen.

Monsterin CV-tietokannassa lisää tehoa

Työpaikkailmoituksen rinnalle suosittelemme käyttöösi myös CV-tietokantaamme, jonka käyttö työpaikkailmoituksen yhteydessä maksaa vain 300 € viikko. CV-tietokannastamme tavoitat osaajia jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa, mutta ovat valmiita tarttumaan haasteeseen kun sitä heille tarjotaan.

Lisäksi palveluvalikkoomme kuuluvat työnantajamielikuvan rakentamista tukevat tuotteet kuten ilmoituspohja, bannermainonta sekä eri teemojen ympärille rakennetut kampanjat.
©2011 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään – USA:n patentti nro. 5 832 497 – NYSE: MWW - V: 2018.21.0.49-313