Etusivu » Kansainvälinen Monster
Julkaisu ulkomaille on helppoa ja edullista!

Monsterin brändi on yksi maailman tunnetuimmista. Kuukausittain sivuillamme ympäri maailmaa vierailee 100 miljoonaa työnhakijaa etsimässä uutta työpaikkaa. Monsterin globaaliin CV-tietokantaan CV:nsä on tallentanut yli 36 miljoonaa työnhakijaa ja CV-kantamme täydentyy päivittäin 55 000 CV:llä! Mikäli haluat tarkempaa maakohtaista tietoa Monsterin asemasta eri maissa ja sivujamme käyttävistä työnhakijoista, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Haluatpa sitten julkaista työpaikkailmoituksesi Euroopan maidemme lisäksi Australiassa, Brasiliassa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Venäjällä tai Yhdysvalloissa, se onnistuu helposti asiakaspalvelumme kautta. Lähetä vain työpaikkailmoituksesi osoitteeseen yritys@monster.fi ja asiakaspalvelumme huolehtii julkaisusta. Voit myös ostaa ja julkaista ilmoituksia haluamaasi maahan itse verkkokauppamme kautta.

Työpaikkailmoitusten lisäksi voit halutessasi käyttää kansainvälistä CV-tietokantaamme joko maakohtaisesti tai globaalisti. CV-tietokannan käyttöösi avaa asiakaspalvelumme, joka myös ohjeistaa sinut CV-tietokannan käytössä.
 
Lisätietoja
Lisätietoa Monster maista ja työpaikkailmoittelusta niiden sivuilla saat myös ottamalla yhteyttä kansainvälisestä myynnistämme vastaavaan Mikko Vuorioon 010 665 2174.
©2011 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään – USA:n patentti nro. 5 832 497 – NYSE: MWW - V: 2018.18.0.44-309